Zonneschermen

Interesse in een terrasoverkapping, een outdoor of indoor leefconcept?

Contacteer ons

 

Schaduwrijke beschutting

Zonneschermen laten u optimaal genieten van het buitenseizoen. U geniet onder uw zonnescherm nog steeds van de zon, maar dan in de schaduw.   Alle  zonneschermen worden op maat gemaakt, zodat uw zonnescherm prefect past bij de uitstraling van uw huis en tuin.

 

Cannes

De ronde vormen en nauwkeurige afwerking zorgen ervoor dat de Cannes een prachtige uitstraling heeft.  Het Cannes zonnescherm kan een breedte van maar liefst 12 meter worden uitgevoerd.

De grote verscheidenheid aan kleuren en dessins zijn allemaal even stijvol en van hoogwaardige kwaliteit.

Het Cannes zonnescherm is uit te rusten met een tijdklok of weersensor. Het geïntegreerde lichtsysteem maakt het Cannes zonnescherm nog éxclusiever.

 

Ipanema

De Ipanema is een cassettescherm. Het zonwerende doek wordt daarom optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De oprolbuis wordt aan het oog onttrokken doordat deze  verborgen is in de cassette. Het Ipanema zonnescherm is zowel aan het plafond als aan de muur te monteren.


Het zonnescherm gaat automatisch open of dicht dankzij de elektrische bediening van de Ipanema. De Ipanema kan ook geleverd worden met ingebouwd zonnepaneel.   Maak een keuze uit modern grijs, bijzonder paars, natuurlijk taupe of fris groen. 

 

Malmö

De Malmö verandazonwering is verandazonwering aan de bovenzijde, maar is tevens als pergola zonwering toe te passen.  Wanneer u wilt genieten van de openlucht, rolt u het doek namelijk heel gemakkelijk in.

Uw verandazonwering Malmö stelt u helemaal zelf samen, u kiest namelijk zelf de kleur voor het zonwerende doek en het aluminium frame. De Malmö verandazonwering is standaard uitgerust met elektrische bediening van topmerk Somfy.

 

Santorini

De Moli is wind- en waterdicht, met een uniek onderschuifsysteem en kan zowel naar links als naar rechts open geschoven worden. Tevens kan de Moli aan de binnenzijde vergrendeld worden. 

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord