Tuin- en windschermen

Interesse in een terrasoverkapping, een outdoor of indoor leefconcept?

Contacteer ons

 

Het hele jaar door optimaal genieten van uw terras of balkon

Onze collectie tuinschermen van  is veelzijdig: schutting Martinique is veelzijdig en elegant, schutting Tarifa functioneert als een windscherm en schutting in één. Hiernaast beiden we ook twee windschermen aan: het vaste windscherm Biarritz en het beweegbare windscherm Lüderitz.

 

Biarritz

Het veelzijdige windscherm Biarritz zorgt voor een windvrij terras en/of balkon.  Daarnaast is het Biarritz windscherm uitermate geschikt als afdichting van uw terrasoverkapping.  De Biarritz kan worden uitgevoerd met gehard glas of gelaagd veiligheidsglas.

Het windscherm kan op meerdere manieren gemonteerd worden: met een pin in de grond, via een voetplaat, op de grond of verrijdbaar op wieltjes. 

 

Luderitz

Het Lüderitz windscherm is een breed toepasbaar beweegbaar windscherm. Het is daarnaast mogelijk om meerdere Lüderitz windschermen aan elkaar te koppelen, waardoor de afscheiding zo breed kan worden als gewenst.

Dit windscherm is standaard voorzien van elektrische bediening en is uitgevoerd in helder glas.  U heeft daarna de keuze uit een stevige variant met nog dikker glas of matglas.

 

Tarifa

De Tarifa schutting is een op maat gemaakte basic schutting, doeltreffend vanwege de hoge mate van privacy, het tegenhouden van de wind en het dempen van geluid. Deze schutting is gemaakt van aluminium staanders en planken.

De maximale afmeting is 2 meter breed bij 1,75 meter hoog. U kunt de schuttingen koppelen om de gewenste breedte heel gemakkelijk te realiseren.

 

Martinique

De Martinique schutting is een veelzijde schutting waarmee u privacy kunt creëren en  is gemaakt van aluminium met verschillende vullingen: beweegbare lamellen, helder- of mat glas, volkern of een perforatie-plaat.

De Martinique schutting sluit naadloos aan de op grijs, antraciete kleurtrends van nu.

 

Korfu

NIEUW in ons gamma

Het winscherm Korfu is een scherm at verticaal gemonteerd wordt tussen 2 muren.  Dit wordt vaak gebruikt als afscheiding van een terras voor bescherming tegen wind en voor het creëren van privacy.  Het is een volledig gesloten cassette en heeft een zeer elegante en moderne uitstraling.  Het scherm heeft maximale afmetingen van 4m op 2.40m.

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord