Terrasvouwdaken

Interesse in een terrasoverkapping, een outdoor of indoor leefconcept?

Contacteer ons

 

Unieke collectie, speciaal op maat

De terrasschermen hoeven niet aan de gevel gemonteerd te worden, daarom bieden terrasschermen beschutting en schaduw op iedere gewenste plek in uw tuin. U heeft alle vrijheid om uw terrasscherm te verplaatsen. In veel gevallen kunt u uw terrasscherm handmatig of elektrisch openen en sluiten, zo geniet u van alle comfort!

 

Levanto

De Levanto is een elegant lamellendak met kantelbare, elektrische lamellen.  De breedte van lamellendak Levanto ligt tussen de 3 en 7 meter met stappen van een halve meter. De uitval is maximaal 4,90 meter. Dit dak heeft tevens de grootste draagkracht in België!

Een strak uiterlijk, een lange levensduur, een licht gewicht, gemakkelijk onderhoud en een zeer stevig constructie, Levanto heeft het allemaal.  De Levanto is beschikbaar in alle mogelijke RAL-kleuren en/of structuurlakken.

 

Levanto integra

Het lamellendak van de Levanto is ook afzonderlijk leverbaar.  Deze terrasoverkapping, de Levanto integra, kan dan in een eigen constructie  door ons geplaatst worden.

Bekijk ons aanbod van buitenbouwen.

 

Rapallo

De Rapalo is een elegant vrijstaand lamellendak. met kantelbare en openschuivende lamellen. In gesloten positie vormt de Rapallo zich tot een spatwaterdichte en schaduwrijke oplossing voor uw tuin.

De Rapallo heeft een robuuste constructie, een stijlvolle en gedetailleerde afwerking en kan standaard uitgevoerd worden in de kleur die u wenst.

 

Malmö

De Malmö verandazonwering is verandazonwering aan de bovenzijde, maar is tevens als pergola.

Net als bij een terrasoverkapping staat de Malmö op robuuste palen. Profiteer tegelijkertijd van het grote voordeel van het oprolbare zonnescherm.

Uw verandazonwering Malmö stelt u helemaal zelf samen, u kiest namelijk zelf de kleur voor het zonwerende doek en het aluminium frame. De Malmö verandazonwering is standaard uitgerust met elektrische bediening van topmerk Somfy.

 

Padua

Van een strak terrasvouwdak met wandmontage tot een luxueuze vrijstaande opstelling, het kan allemaal met de Padua.

Aangepast aan uw wensen wordt dit terrasvouwdak een verrijking voor iedere tuin of terras. 

De Padua serie heeft een aantal standaardkleuren, die bij de meeste woningen passen. Het PVC doek kunt u gemakkelijk bedienen door middel van een SOMFY® afstandsbediening of automatisch door een sensor.

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord