Terrasoverkapping

Interesse in een terrasoverkapping, een outdoor of indoor leefconcept?

Contacteer ons

 

Terrasoverkappingen op maat

Een terrasoverkapping is een verlenging van uw woonomgeving en biedt tevens beschutting tegen regen en/of zon.
Onze collectie op maat terrasoverkappingen bestaat uit vier unieke typen. De Iseo is eenvoudig en zeer prijsgunstig, de Garda is uitermate geschikt voor alle uitbreidingsopties, de Riva biedt extra luxe en de Purbeck heeft een aantrekkelijk landelijk ontwerp.  Onze terrasoverkappingen zijn ook steeds uit te breiden met verschillende opties: sfeerverlichting, glaswanden, extra zonwering …

 

Iseo

Iseo is een compleet basismodel voor een zeer gunstige prijs.

Het is een stabiele aluminium overkapping met polycarbonaat platen, nagenoeg onbreekbaar en licht van gewicht. De robuuste tussenpalen zorgen voor stevigheid. De Iseo terrasoverkapping is standaard beschikbaar in wit, ivoor en antraciet structuurlak, maar u kunt ook kiezen voor een van de overige RAL-kleuren.

 

Ledro

Terrasoverkapping Ledro is een uitgebreid instapmodel. Deze terrasoverkapping is een uitgebreid, design model en kan uitgevoerd worden in gelaagd glas of in polycarbonaat.

De Ledro is een stabiele aluminium overkapping met polycarbonaat of glazen platen.  Deze terrasoverkapping is standaard beschikbaar in wit, ivoor en antraciet structuurlak, maar u kunt ook kiezen voor een van de overige RAL-kleuren.

 

Garda

Deze terrasoverkapping is een uitgebreid, design model en kan uitgevoerd worden in gelaagd glas of in polycarbonaat.

De Garda terrasoverkapping is standaard beschikbaar in wit, ivoor en antraciet structuurlak, maar u kunt ook kiezen voor een van de overige RAL-kleuren. Breid uw Garda terrasoverkapping uit met de luxe uitbreidingsopties: sfeervolle verlichting, extra zonwering en/of glaswanden.

 

Purbeck

Purbeck is een landelijk model terrasoverkapping met een Victoriaanse uitstraling.  Je kan het vergelijken met de klassiekere versie van de Garda.

De Purbeck terrasoverkapping kan uitgevoerd worden in gelaagd glas of in polycarbonaat. Deze terrasoverkapping is standaard beschikbaar in wit, ivoor en antraciet structuurlak, maar u kunt ook kiezen voor een van de overige RAL-kleuren.
Het is aan te raden uw Purbeck terrasoverkapping te voorzien van extra uitschuifbare verandazonwering.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord