Buitenbouwen

Interesse in een terrasoverkapping, een outdoor of indoor leefconcept?

Contacteer ons

 

Een passie voor hout

In unieke samenwerking met XYZ Construct , de houtskeletbouwspecialist van de Vlaamse Ardennen, plaatsen en ontwerpen wij uw carports, houten bijgebouwen , veranda’s en terrassen in houtsoort naar wens.  Uw project wordt volledig ter plaatse gemaakt, volgens uw wensen. Wij gebruiken geen prefab-elementen, wat u meer flexibiliteit biedt bij het bouwen.  

 

Poolhouse

In ons gamma poolhouses bieden we verschillende bouwstijlen aan.  Elke poolhouse wordt op maat gemaakt van uw wensen en in uw voorgestelde stijl.  Zo kunt u als het voorbeeld hiernaast een modern houten constructie kiezn met hoogwaardige ramen. 

Onze poolhouses worden steeds gemaakt naar uw budget.  Kom gerust even langs voor en vrijblijvend gesprek. 

 

Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping is een functioneel en mooi verlengstuk van uw woning. U kunt in alle seizoenen volop genieten van de zon en de natuur zonder last te hebben van felle zon, regen en wind. Verwen uzelf met dit extra wooncomfort.

Onze overkappingen worden op maat gemaakt in verschillende houtsoorten en in verschillende prijsklasses.

 

Uitbouw

U wenst uw bestaande woning uit te breiden?  Geen probleem!  In samenwerking met Xyzconstruct bouwen wij voor u de gedroomde uitbreiding aan uw woning.

 

Carports

Een houten carport is niet alleen de veilige haven voor uw voertuig (wagen, caravan, mobilhome,…) tegen weer en wind, maar ook beschutte opbergplaats.

Onze carports worden op maat gemaakt in verschillende houtsoorten en in verschillende prijsklasses.

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord