Binnenzonwering

Interesse in een terrasoverkapping, een outdoor of indoor leefconcept?

Contacteer ons

 

Creëer uw eigen unieke stijl met onze binnenzonwering

Met binnenzonwering regelt de lichtinval in uw huis en geeft uw interieur een eigen specifieke sfeer en stijl. Van jaloezieën tot vouwgordijnen en van traditioneel tot modern, wij bieden u steeds het ruimste aanbod.

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zorgen voor privacy en beschermen tegen de laaghangende zon.  De Verano® rolgordijnen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Elk type rolgordijn stof heeft kenmerkende eigenschappen.

Onze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een standaard versie alsook in een elektrische versie.

 

Linee Shade

Breng het beste van twee werelden samen met het Linee Shade rolgordijn van Verano®. De warme uitstraling van een gordijn wordt gecombineerd met de praktische eigenschappen van een jaloezie.

De Linee Shade van Verano® heeft een eigen unieke kleurencollectie. Deze bestaat uit ruim 30 moderne kleuren.

Met de praktische bedieningsketting van de Linee Shade rolt u de stof moeiteloos in de gewenste stand. Zo kunt u hinderlijk licht volledig buitensluiten of het daglicht gedeeltelijk of geheel toelaten. De Linee Shade van Verano® is ook geschikt voor draai-kiepramen.

 

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen van Verano® passen naadloos bij elke woonstijl. Vouwgordijnen zijn net zo functioneel als klassieke gordijnen, maar ogen als meer hedendaagse raamdecoratie.

Verano® biedt u de keuze uit een groot palet aan kleuren, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. Er zijn meerdere uitbreidingsopties mogelijk.

 

Plisségordijnen

Kies met een plisségordijn voor gebruikersgemak en optimaal comfort. De plissé is op elke gewenste positie vast te zetten, zodat de juiste hoeveelheid licht uw kamer kan binnendringen.

Plisségordijnen zijn geschikt voor elk type raam en beschikken over een compact ophangsysteem. Draai-kiepramen en koepels laten zich gemakkelijk bekleden met een plisségordijn

 

Jaloezieën

De collectie jaloezieën bestaat uit drie verschillende typen: houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en stoffen jaloezieën. Houten jaloezieën hebben een natuurlijk warme uitstraling, een aluminium jaloezie oogt modern en strak en stoffen jaloezieën sluiten perfect aan bij de overige stoffen in uw interieur.

Jaloezieën van Verano® worden voor u op maat gemaakt en zijn dus passend in iedere situatie. U kiest niet voor een standaard model, maar voor persoonlijk maatwerk.

 

Shutters

Shutters bestaan uit losse panelen van gemiddeld 80 cm breed. Vaak moeten er dus meerdere panelen naast elkaar worden geplaatst om de gewenste breedte te creëren. Houten jaloezieën van Verano® kunnen daarentegen per stuk een breedte van 3 meter beslaan.

De lamellen van houten jaloezieën van Verano® kunnen niet alleen worden gekanteld, maar ook geheel worden opgetrokken. 

 

Lamelgordijnen

Verticale lamellen van Verano® staan bekend om hun functionaliteit. In één handomdraai bepaalt u namelijk zelf de mate van lichtinval en privacy. Bovendien zijn lamellen tijdloos en geeft deze vorm van raamdecoratie uw ramen ook optisch meer lengte. Onze lamellen zijn verkrijgbaar in zowel kunststof als aluminium.

De lamellen zijn geschikt en aanpasbaar voor alle soorten ramen. U kunt het materiaal, kleur en dessin kiezen dat bij uw interieur past en zo uw eigen lamelgordijn samenstellen.

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord